OBSAH

Už odedávna zuří válka mezi jednorožci a medvědy. Když se dva medvědí bratři odlišní jako den a noc vydávají na misi, jejímž cílem je lovit úhlavní nepřátele, vymkne se situace z rukou. Uprostřed Magického lesa projde jejich pochroumaný vztah zkouškou a výsledek může rozhodnout osud celého světa. Psychedelický animák pro dospělé se nebojí brutality ani temnoty. Režisér Alberto Vázquez v hyperbarevných kulisách zkoumá náboženský fanatismus i odkaz fašismu a přiznal se, že se nechal inspirovat Bambim a Coppolovou Apokalypsou. Zkušený filmový fanoušek ale vypozoruje i podobnost se seriálem Čas na dobrodružství.

Fotografie

Jednorožci vs. medvídciJednorožci vs. medvídciJednorožci vs. medvídciJednorožci vs. medvídciJednorožci vs. medvídciJednorožci vs. medvídciJednorožci vs. medvídciJednorožci vs. medvídciJednorožci vs. medvídciJednorožci vs. medvídciJednorožci vs. medvídci

Recenzie


Žiadne recenzie
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.