poster

Bingo

BINGO (1991)

Réžia: Matthew Robbins

Kde sledovať
Relácia nie je v krajine dostupná
Hodnotenie: 4.9/10
Užívateľské hodnotenie: 7.8/10
(6 hlasov)

OBSAH

When Bingo, a runaway circus dog who leaves the big top, saves the life of Chuckie, a young boy who is having trouble fitting in with his pals. The two quickly become best friends-skateboarding, playing pinball, and doing math homework together. But Chuckie's parents discover the stowaway pooch, and make no bones about the fact that Bingo will not accompany them on thier cross-country move. What follows next is a heart warming 1000 mile adventure of puppy love and loyalty as Bingo and Chuckie encounter nutty charcters and hilarious situations in thier quest to be reunited. Dog catchers, kidnappers, hospitalsmand even prison cant keep the two misfits apart!

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • Nesmysl (2014)

    image
    V Bollersville sú všetci priemerní. A to je dôvod, prečo sú miestní obyvatelia pokusnými králíkmi pre testovanie nových produktov predtým, než sa dostanú na trh....
  • Lovecká sezóna 2 (2008)

    image
    Medzi domácimi a divokými zvieratami sa schyľuje k súboju na život a na smrť, aký v dejinách dosiaľ nemá obdoby!:-)
  • Asterix a Olympijské hry (2008)

    image
    Lovestorix je zamilovaný do řecké princezny Iriny, ale jejich lásce není přáno, protože otec slíbil Irinu Brutovi, Césarovu synovi. Irina se s tím nehodlá smířit,...
  • Neuveriteľné dobrodružstvá Tada Stonesa (2012)

    image
    Tato úžasná 3D komedie, v níž se rádoby dobrodruh Tad Stones pouští do závodu o objevení ztraceného města, vás zavede z amazonského pralesa až na samé vrcholky And.
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.