poster

Vietor

The Wind (2018)

Western, Horor, Triler, Dráma, Mysteriózny | Spojené štáty
Réžia: Emma Tammi

Kde sledovať
Relácia nie je v krajine dostupná
Hodnotenie: 5.6/10

OBSAH

Lizzy is a tough, resourceful frontierswoman settling a remote stretch of land on the 19th-century American frontier. Isolated from civilization in a desolate wilderness where the wind never stops howling, she begins to sense a sinister presence that seems to be borne of the land itself, and when a newlywed couple arrive at a nearby homestead, their presence amplifies Lizzy's fears, setting into motion a shocking chain of events.

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • Osvietenie (1980)

    image
    Opuštěný horský hotel, odříznutý od světa, to je vhodné místo k zešílení. Jack Nicholson v hlavní roli britsko-amerického hororu podle románu Stephena Kinga.
  • Motel smrti (2007)

    image
    Když rozhádaným manželùm (v podání Kate Beckinsale a Lukea Wilsona) dojde benzín rozhodnou se pøespat v nedalekém motelu. Brzy však zjistí, že se ocitli ve své...
  • Krvavý tomahavk (2015)

    image
    Western (2015). Městečko Bright Hope vytrhávají z ospalosti pouze loupežná přepadení. Tuto idylu ale rázně utnou příslušníci indiánského kmene, kteří unesou...
  • Úniková místnost (2017)

    image
    Čtyři kamarádi se rozhodli vyzkoušet svůj intelekt ve hře, která se ale osudově zvrtne.
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.