Countdown

เคาท์ดาวน์ (2012)

Triler, Horor | Thajsko

Kde sledovať
Relácia nie je v krajine dostupná
Hodnotenie: 6.3/10

OBSAH

In this Thai thriller set in New York City, three rich kids want to throw a New Year’s Eve party in their apartment. They call up a drug dealer, an American guy called Jesus. When Jesus arrives the countdown bash turns into a psychological game that involves violence and torture.

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • Jessabelle: V tvári démona (2014)

    image
    Jessie se po vážné nehodě vrací do rodného domu k otci. Brzy ji však začne pronásledovat duch zavražděné dívky a začnou se dít děsivé věci... Americký horor.
  • Noční incident (2011)

    image
    George, Max a Ricky mají rockovou kapelu. Zkouší, sem tam mají koncert a doufají, že si jich někdo všimne a oni dostanou svou šanci. Jenomže účty se samy...
  • Osvietenie (1980)

    image
    Opuštěný horský hotel, odříznutý od světa, to je vhodné místo k zešílení. Jack Nicholson v hlavní roli britsko-amerického hororu podle románu Stephena Kinga.
  • V zajatí démonov (2013)

    image
    Renomovaní vyšetřovatelé nadpřirozených jevů Ed a Lorraine Warrenovi přijíždějí pomoci rodině terorizované temnými démony. Na farmě se musí vypořádat s doposud...
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.