poster

Ochrana svědků

Witness Protection (1999)

Dráma, Krimi | Spojené štáty
Réžia: Richard Pearce


Hodnotenie: 6.3/10
Užívateľské hodnotenie: 5/10
(2 hlasy)

OBSAH

Bobby "Bats" Batton, a South Boston mobster, barely escapes a hit man sent by his boss who's learned that Bobby is cooking the books. Bobby goes to the FBI to trade what he knows for a new identify for himself, his wife, a son who's a high-school wiz kid aiming for Harvard, and a young daughter. The four of them spend an intense week with a federal marshal who coaches them in their new identities before they establish a household, without money or a resume, in Seattle. Bobby's wife learns that they're penniless, Bobby is still trying to figure out who ratted on him, their son wants to leave and take his chances in Boston, and their daughter is traumatized. Can they work it out?

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • Kuchár, zlodej, jeho žena a jej milenec (1989)

    image
    Vůdce gangu se každou noc baví v doprovodu své manželky a kolegů v luxusní francouzské restauraci, kterou nedávno koupil. Jeho manželka je už unavená jeho...
  • Vysněný život (2018)

    image
    Příběh Barryho Minkowa, mladého charismatického obchodníka, který se lží, podvodem a krádeží dostane až na vrchol a stane se bohatým ředitelem.
  • Smůla (1972)

    image
    Podsvětí se ho bálo, ženy ho obdivovaly a policie na něj byla příliš krátká.
  • Skutečné vraždy: Trestu neunikneš (2018)

    image
    Knihovnice Aurora, která má ráda záhady všeho druhu, se opět připlete k případu. Tentokrát spolu s Klubem skutečných vražd vyšetřuje smrt své kamarádky z dětství....
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.