Hodnotenie: 6.6/10
Užívateľské hodnotenie: 8.3/10
(47 hlasov)

OBSAH

Chudý princ (Jake Gyllenhaal) a tajemná princezna (Gemma Artertonová) se spojí v boji proti temným silám. Musejí ochránit kouzelnou dýku, která svému majiteli propůjčuje schopnost vrátit čas a ovládnout svět.
Princ z Persie: Písky času je film natočený v duchu trilogie Piráti z Karibiku, se kterým se přenesete do tajemných pouští Persie a zažijete neuvěřitelná dobrodružství. Chudý princ Dastan (Jake Gyllenhaal) závodí s časem a bojuje s temnými silami. Aby zvítězil, nezbývá mu nic jiného, než se spojit s princeznou Taminou (Gemma Artertonová), která pochází ze znepřátelené země. Společně se pokusí zachránit dar bohů – kouzelnou dýku, která svému majiteli dává moc ovládnout písky času, vrátit se zpět do minulosti a ovládnout svět.

Fotografie

Princ z Perzie: Piesky časuPrinc z Perzie: Piesky časuPrinc z Perzie: Piesky času

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • Jack Hunter: Kliatba Achnatonovej hrobky (2008)

    image
    Jack se vydává do Egypta, kde se nachází obelisk se záhadnými symboly, podle nichž je poklad Ugaritu spojen s faraónem Achnatonem. Napínavá honba za pokladem...
  • Lara Croft - Tomb Raider (2001)

    image
    Zabrániť tomu, aby sa trojuholník zaručujúci temer neobmedzenú moc dostal do nesprávnych rúk môže len Lara Croft!
  • Jack Hunter a Nebeská hviezda (2009)

    image
    Dobrodruh Jack Hunter sa dozvěděl, že by Nebeská hvězda mohla být ukrytá v Turecku. Vydává se tedy do horského kláštera, v patách má ale zákeřného Litmana, který...
  • Bohovia Egypta (2016)

    image
    Vzoprieť sa krutovláde boha Seta, ktorý zmrzačil a vyhnal pravého faraóna Hora, sa ostatní bohovia neodvážia... No zlodej Bek áno!
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.