Hodnotenie: 7.5/10
Užívateľské hodnotenie: 7.4/10
(34 hlasy)

OBSAH

127 hodin je pravdivý příběh horolezce Arona Ralstona (James Franco) a jeho neuvěřitelného dobrodružství. Poté, co uvízl v opuštěném kaňonu v Utahu a uvolněný balvan mu zavalil ruku, musel najít řešení, jak se zachránit. Během následujících pěti dnů se Ralston ohlíží zpět za svým životem a dává dohromady veškeré dostupné prostředky, aby se vymanil ze svého vězení. Bude muset překonat dvacet metrů vysokou zeď a dalších osm kilometrů v pustině, než bude konečně zachráněn. Během svého nedobrovolného vězení Ralston vzpomíná na své přátele, milenky, rodinu i dvě dívky, se kterými se setkal chvíli předtím, než zůstal v pasti mezi skalami. 127 hodin je instinktivní napínavý příběh, který vezme diváky na jedinečnou a neopakovatelnou cestu. Tento film dokazuje, že když se rozhodneme žít a přežít, jsme schopni dokázat cokoli.

Fotografie

127 hodín127 hodín127 hodín127 hodín127 hodín127 hodín127 hodín127 hodín

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • Som legenda (2007)

    image
    „Som imúnny. Som posledná žijúca ľudská bytosť na Zemi a jediná nádej na spásu - ja, legenda...“
  • Motýľ: Útek z väzenia (2017)

    image
    Paríž roku 1931. Zlodejský elegán Henri Charriére prezývaný Papillon - Motýľ (Charlie Hunnam), je neprávom odsúdený za vraždu miestneho člena podsvetia a vzápätí...
  • Klub miliardářů (2018)

    image
    Skupina bohatých hochů z Los Angeles vymyslí v 80. letech plán, jak rychle zbohatnout. Jejich podvod se však zvrtne a smrt na sebe nenechá dlouho čekat.
  • Krvavý diamant (2006)

    image
    Môže ti všetko dať, ale ťa aj o všetko pripraviť! O pravdu, o slobodu, o šťastie, o holý život...
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.