OBSAH

Oscarový Matt Damon a Edward Norton září v hlavních rolích příběhu o vášni, riziku a extrémně vysoké ceně přátelství. Poté, co při velké sázce v pokeru přijde o všechno, se Mike (Matt Damon) rozhodne nechat hazardu jednou provždy. Chce se věnovat studiu práv a začít znova se svou přítelkyní (Gretchen Molová). To však trvá pouze do doby, kdy je jeho nejlepší kamarád (Edward Norton) propuštěn z vězení a zadluží se až po uši u nelítostného lichváře (John Malkovich). Silný smysl pro přátelství a loajalitu - a lákavý půvab hazardu - vtáhnou Mikea zpátky do hry, kterou si nemůže dovolit prohrát!

Fotografie

HráčiParamountParamountParamountParamountHráčiHráčiHráčiHráčiHráčiHráčiHráčiHráčiHráčiHráči

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • Vysněný život (2018)

    image
    Příběh Barryho Minkowa, mladého charismatického obchodníka, který se lží, podvodem a krádeží dostane až na vrchol a stane se bohatým ředitelem.
  • Smůla (1972)

    image
    Podsvětí se ho bálo, ženy ho obdivovaly a policie na něj byla příliš krátká.
  • Pán Brooks (2007)

    image
    Pan Brooks je uznávaný podnikatel a spořádaný muž od rodiny. Jen je občas ovládán svým alter egem, které miluje vraždy a chaos.
  • 13 (2010)

    image
    Vince Ferro je v zoufalé situaci. Momentálně dělá příležitostnou práci a během toho ukradne obálku, jež obsahuje instrukce pro tajemnou práci a slibuje...
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.