poster

Fukrey

Fukrey (2013)

Réžia: Mrighdeep Lamba

Kde sledovať
Relácia nie je v krajine dostupná
Hodnotenie: 6.9/10

OBSAH

College. Three of the most important years of your life. Three years of studies (at times) and sheer indulgence. Indulgence in all the little pleasures that a carefree life has to offer. But it isn't always about raging, fuchacha parties, college fests, races, and churning out ways to whack some extra pocket money from your parents. It's sometimes hard, ugly, and complicated, and more so when you really need to gain admission to the coolest college in town and you know you don't deserve it. And to top that, you get yourself involved in the most bizarre situations that could crack you up before you crack them.

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • Hodná holka (2002)

    image
    Prodavačka v obchodu se zlevněným zbožím si začne románek se zajímavým chlapíkem, který se považuje za vtělení Holdena Caulfielda.
  • Něžnost (2011)

    image
    O Francouzku, která už tři roky truchlí nad smrtí svého muže, se uchází její švédský kolega.
  • Báječný deň (1996)

    image
    Ona je workoholička a má pětiletého syna. On píše sloupky do novin a má malou dceru. Okolnosti je všechny čtyři svedou dohromady. Zezačátku z toho kouká jen...
  • Príbeh veľkej lásky (2012)

    image
    Zábavné romantické drama o dvojici, která si zůstane velmi blízká i navzdory rozvodu. Celesta a Jesse prožívají bouřlivé životní změny a zjišťují, že když někoho...
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.