poster

Závisláci

Tell Your Children (1936)

Dráma, Komédia, Krimi | Spojené štáty


Hodnotenie: 3.7/10

OBSAH

Film that relates the story, as told by high school principal Dr. Carroll to parents at a PTA meeting, of the scourge of marijuana. The tale revolves around Mae and Jack, accomplices in the distribution of marijuana, who manage to entice the local high school kids to stop by Mae's apartment to smoke reefer. The lives of all who are involved with this menace are inevitably shattered. One man becomes so addicted to the killer weed that the guilt over framing a teen for murder causes a judge to order him to be committed for life to a mental hospital. Dr. Carroll closes by advising us to not incur the same tragedy.

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • Vysněný život (2018)

    image
    Příběh Barryho Minkowa, mladého charismatického obchodníka, který se lží, podvodem a krádeží dostane až na vrchol a stane se bohatým ředitelem.
  • Smůla (1972)

    image
    Podsvětí se ho bálo, ženy ho obdivovaly a policie na něj byla příliš krátká.
  • Za borovicovým hájom (2012)

    image
    Motocyklový kaskadér se vrátí k vykrádání bank, aby zajistil svou milenku a jejich miminko. Toto rozhodnutí však vede ke střetu s ambiciózním mladým policistou,...
  • Dobrý časy (2017)

    image
    Plán na osvobození bratra z vězení se zvrhne v zběsilou noční jízdu newyorským podsvětím. Robert Pattinson v americkém kriminálním thrilleru, který byl uveden v...
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.