poster

Khali the Killer

Khali the Killer (2017)

Dráma, Krimi | Spojené štáty
Réžia: Jon Matthews

Kde sledovať
Relácia nie je v krajine dostupná
Hodnotenie: 4.0/10

OBSAH

After deciding to retire, an East L.A. hit man decides to take one last job to help support his ailing grandmother's end of life care. But everything falls apart when he develops empathy for the targets of his hit, and he's forced to make the toughest decision of his life.

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • Vysněný život (2018)

    image
    Příběh Barryho Minkowa, mladého charismatického obchodníka, který se lží, podvodem a krádeží dostane až na vrchol a stane se bohatým ředitelem.
  • Bedári (2019)

    image
    Stéphane sa nedávno pridal k zvláštnej kriminálnej jednotke v Montfermeili, na predmestí Paríža. Spolu so svojimi kolegami Chrisom a Gwadom, ktorí sú obaja...
  • Dokonalé alibi (2014)

    image
    Každý má občas zlý deň... No ak sa nestane zázrak, ambiciózny právnik Mitch za svoje zlyhanie zaplatí tú najvyššiu cenu!
  • Port of New York (1949)

    image
    Agents Mickey Waters and John Flannery re-team to investigate the theft of medicinal narcotics from the S.S. Florentine. The vicious gang responsible is headed by...
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.