She Got Game: The Movie

She Got Game: The Movie (2015)

Dokumentárny, Šport | Taliansko, Spojené štáty
Réžia: Silvia Gottardi

Kde sledovať
Relácia nie je v krajine dostupná
Hodnotenie: 5.0/10

OBSAH

The first doc-movie about women's basketball world and its protagonists, touching topics as combination of sport and femininity, the economic crisis of clubs, the 'homosexuality, the professionalism sports for women. The director Silvia Gottardi meets the strongest players of the basketball scene and the champions of the past, as well as basketball star USA, coaches, presidents and main personalities of other sports, in order to give a look on women's basketball.

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • Revolution Day (2015)

    image
    Revolution Day chronicles the journey of BMX riders James Foster and Jed Mildon, as they race to be the first person to land the BMX quadruple backflip.
  • Freddie: poslední show (2021)

    image
    Unikátní dokument přibližující život frontmana kapely Queen, jeho boj se zákeřnou nemocí i snahu jeho spoluhráčů o celosvětovou osvětu pomocí velkolepého...
  • Prezidentova létající pevnost (2021)

    image
    Sledujte vývoj a výrobu nejnovějšího prezidentského speciálu, kdy se z obyčejného letadla stává přísně tajné řídící centrum.
  • Vlk versus medvěd (2018)

    image
    Jak na odlehlých místech ve Finsku taje sníh, objevuje se skvělá zásobárna zmrzlého masa. Je to území medvěda hnědého, který se každé jaro nacpe snadnou kořistí....
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.