Hodnotenie: 7.1/10

OBSAH

Somewhere in Tokyo, there is a room. In that room is a black sphere. Periodically, people who should otherwise have died are transferred to the room. There, the sphere gives them special suits and weapons, and sends them out on a mission to kill aliens here on Earth. While these missions take place, the rest of the world is largely oblivious to them. These missions are lethal - few participants survive them. The sphere calls the shots, and it's not the slightest bit nice. Its name... Gantz.

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • Underworld: Boj v podsvetí 2 (2006)

    image
    Ve filmu Underworld Evolution nabírá dlouholetý spor mezi upíry a vlkodlaky nových rozměrů, začínají krvelačné hody, boj zapovězené lásky a čas na velkolepou...
  • Mesiac v ohrození (2006)

    image
    Bude měsíční krajina jednou i na Zemi? Na Měsíc dopadl masivní asteroid a způsobil počátek bouří na planetě Zemi, skrze náhlé změny v přílivech a odlivech. Další...
  • Blade Runner (1982)

    image
    Kultovní sci-fi snímek režiséra Ridleyho Scotta s Harrisonem Fordem v roli detektiva pronásledujícího uprchlé replikanty.
  • Proroctvo meča (1996)

    image
    Vyvoleným, kteří se zrodili v roce draka, nadělil osud jedinečný život. Ale i ten může náhle skončit.
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.