poster

Epava

Epava (2019)

Dráma | Rumunsko


Hodnotenie: 5.2/10

OBSAH

Firu Dorileanu, 30 unemployed, lives alone in his deceased parents' apartment. To pass his financial problems, he tries to sell his mother's contrabass. So, with this occasion, he discovers inside the instrument a letter and an old film from his mother's youth. Going behind the protagonists in the film, Firu arrives inside the wreck, there where was born his mother's secret.

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • Modelár (2020)

    image
    Televizní premiéra nového filmu Petra Zelenky a jeho přátel o tom, že něco je ve vzduchu. Kubařová, Z. Fialová, E. Maximová, R. Stanke, M. Hanuš a další. .
  • Mimořádný sen (2019)

    image
    Osamělý vdovec bojuje se svou rodinou, špatným zdravím a časem, aby vyhrál soutěž o zlatou letenku do vesmíru. Angus je starší vdovec žijící v nefunkční rodině....
  • Večerné slnko (2009)

    image
    Stárnoucí farmář z Tennessee se vrací na svou usedlost, kde musí čelit rodinné zradě, návratu starého nepřítele a ztrátě vlastní farmy.
  • Úžasní Ambersonovi (2002)

    image
    Šíleně rozmazlený a naprosto nesympatický bohatý spratek George Amberson se doopravdy zděsí, když jeho nedávno ovdovělá matka obnoví svůj vztah se zámožným...
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.