poster

Azali

Azali (2018)

Dráma | Ghana
Réžia: Kwabena Gyansah


Hodnotenie: 5.6/10

OBSAH

14-year-old Amina from northern Ghana gets sent away to Burkina Faso by her mother to prevent her marriage to an elderly man. However, fate intervenes in the form of kidnappers who bring her to Accra. What trials and tribulations await Amina in the slums of Accra? Will she ever find a way to escape?

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • Modelár (2020)

    image
    Televizní premiéra nového filmu Petra Zelenky a jeho přátel o tom, že něco je ve vzduchu. Kubařová, Z. Fialová, E. Maximová, R. Stanke, M. Hanuš a další. .
  • Mimořádný sen (2019)

    image
    Osamělý vdovec bojuje se svou rodinou, špatným zdravím a časem, aby vyhrál soutěž o zlatou letenku do vesmíru. Angus je starší vdovec žijící v nefunkční rodině....
  • Zamračené dni (2007)

    image
    Dobře situovaní italští manželé středního věku jsou nuceni čelit nečekané životní krizi. Muže vyhodí z firmy, kterou spoluvlastnil, a on je stále více deprimován...
  • Večerné slnko (2009)

    image
    Stárnoucí farmář z Tennessee se vrací na svou usedlost, kde musí čelit rodinné zradě, návratu starého nepřítele a ztrátě vlastní farmy.
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.