poster

Three on the Road

Baciami piccina (2006)


Kde sledovať
Relácia nie je v krajine dostupná
Hodnotenie: 6.7/10

OBSAH

7th September 1943. The honest and reliable carabiniere Umberto is sent to escort the flamboyant con man Raoul Nuvolini from Terni to Venice. Umberto's fiancée Luisa follows him against his will. Soon their train breaks and the have to find a way to carry on towards Venice. While they are ponderously traveling through Italy the new Italian government sign the armistice with the Allies: everything will change in Italy, also for our three travelers.

Fotografie

Three on the RoadThree on the RoadThree on the Road

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • Tichá vojna (2010)

    image
    Australané v první světové válce nebojovali jen na Gallipoli, ale i v hlubokém evropském podzemí. Australský válečný film, vyznamenaný řadou cen.
  • Smrť krásnych srncov (1987)

    image
    Český film na motivy povídek Oty Pavla o svérázném tatínkovi s obchodním talentem, rybářskou vášní a nezdolným smyslem pro humor.
  • Operace Valkyrie (2004)

    image
    V roce 1944 skupina vysokých důstojníků, v obavách z úplné porážky Německa ve druhé světové válce, zosnuje atentát na Hitlera. Jeden z vůdců spiknutí,...
  • Úžasný Boccaccio (2015)

    image
    „Podľa majstrovského diela DEKAMERON” Florencia, 13. storočie, šíri sa mor. Traja chlapci a sedem dievčat sa rozhodne ujsť z mesta a hľadajú útočisko v prírode -...
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.