poster

Night Conversations

Rozmowy nocą (2008)

Réžia: Maciej Żak

Kde sledovať
Relácia nie je v krajine dostupná
Hodnotenie: 5.4/10
Užívateľské hodnotenie: 10/10

OBSAH

It is a romantic comedy which is a combination of a charming and moving story of When Harry Met Sally with the craziness, humor and enchantment of Love Actually. It is a positive and optimistic story of two thirty-something people who are made for each other, Matylda and Bartek, who are needing and looking for love and closeness, but who are constantly missing each other in the course of their lives.

Fotografie

Night ConversationsNight ConversationsNight ConversationsNight Conversations

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • Láska na inzerát (2005)

    image
    Diane Lane se seznámila na inzerát se stavitelem lodí Johnem Cusackem. Když už se zdá, že k sobě oba našli cestu, objeví se okouzlující Dermot Mulroney.
  • Dvojuché kuriatka (2009)

    image
    Ludo Decker a Anna Gotzlowski bydlí společně a oba pracují ve školce. Ludo je hrozně nepořádný, špinavé oblečení nechává všude poházené, zapomíná koupit toaletní...
  • Na shledanou v září (2010)

    image
    Originální romantická komedie ze současného Manhattanu vypráví o krásné Lindsay, která má zdánlivě vše, ale úzkostně se bojí závazků.
  • Kašlem na lásku (2003)

    image
    Romantická retrokomedie režiséra Peytona Reeda se odehrává na počátku 60. let v New Yorku a její hrdinkou je Barbara Novaková, která má úspěch jako autorka knížky...
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.