OBSAH

Dvanáctiletý Iwo žije na postkomunistickém maloměstě. Místní symbolickou památkou je zpustošený Černý mlýn, kde kdysi pracovalo mnoho rodičů. To je celý svět Iwa a jeho přátel. Děti poruší svůj slib, že se budou držet od mlýna dál, a nechtěně uvolní jeho zlé síly. Od té chvíle už nic nebude jako dřív. Začnou mizet předměty i dospělí. Iwo se musí proměnit z bezstarostného malého egoisty v zodpovědného, statečného a soucitného chlapce. Začne si vážit své postižené sestry, kterou předtím nenáviděl. Díky Meliným nadpřirozeným schopnostem se totiž dětem podaří vyřešit záhadu obestírající ruiny obrovského továrního mlýna.

Fotografie

Czarny młynCzarny młynCzarny młynCzarny młynCzarny młynCzarny młyn

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • Sniff a strašidelný hrad (2010)

    image
    Německého ovčáka Sniffa vycvičil Tom. Naučil psa mnoho speciálních dovedností a spolu se svou přítelkyní Mirjam s ním zažívají vzrušující dobrodružství. Během...
  • Malé vítězství (2014)

    image
    Mladá šachistka musí sehrát svou životní partii a najít klíč ke štěstí… Americký rodinný film.
  • Heidi - dievčatko z hôr (2015)

    image
    Příběh osiřelého děvčátka, které přijíždí k dědečkovi do hor, aby zde pochopilo, které věci jsou v životě opravdu důležité. Německo-švýcarský film.
  • Lassie sa vracia (2020)

    image
    Snímek je remakem filmu z roku 1943, který vznikl na motivy knihy Erica Knighta „Lassie se vrací“.
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.