OBSAH

Tahle událost otřásla Spojenými státy a na dlouhou dobu podlomila sebevědomí a morálku Američanů. 7. prosince 1941 zaútočila japonská letadla na americkou vojenskou základnu Pearl Harbor na havajském ostrově Oahu. Nečekaný nápor Japonců, kteří shazovali svá torpéda na zcela omráčenou tichomořskou flotilu, nakonec vtáhl USA do války. Známý herec Tom Selleck přibližuje příběhy těch, kteří útok zažili na vlastní kůži, tedy námořníků, pilotů, jejich žen i dětí. Diváci tak získají podrobný a velmi emocionální pohled na chvíle, které změnily vývoj nejstrašnějšího světového konfliktu.

Herci
Scenárista:
DĺžKA: 81 min

Fotografie

Remember Pearl Harbor

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • Která cola je lepší? (2019)

    image
    Podíváme se na dlouhou a nelítostnou rivalitu mezi společnostmi Coke a Pepsi, jejímž ústředním prvkem byl debakl s „novou colou“ v roce 1985. Téměř sto let byla...
  • Návrat medvědů (2020)

    image
    Vědci věří, že znovu objevení se medvědů v Evropě bude mít pozitivní dopad na celý ekosystém, ale je Evropa připravena žít s hnědými medvědy?
  • Afričtí noční lovci (2019)

    image
    Prozkoumáme smrtící strategie, které lvi, levharti a hyeny používají k nočnímu lovu. Na světlo citlivé objektivy a termokamery předvedou, proč jsou tato zvířata...
  • Druhá světová válka: Tajemství oceánu (2016)

    image
    Pomocí vědeckých dat a nejmodernější počítačové animace vypustíme oceány, abychom si prohlédli podmořská pohoří, kaňony, planiny a sopky.
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.