poster

Vy nám tiež, šéfe!

Vy nám taky séfe! (2008)

Komédia | Česko
Réžia: Martin Kotík

Kde sledovať
Relácia nie je v krajine dostupná
Hodnotenie: 4.2/10

OBSAH

Naivní Leo neuspěje ve snaze stát se hercem, jako na zavolanou se však objeví strýc Ivan s lákavou nabídkou. Hodlá kandidovat do europarlamentu a potřebuje do své úspěšně rozjeté reklamní agentury náhradu za ředitelku, která ho podrazila a odešla ke konkurenci. Leo zpočátku netuší, že strýc chce nechat firmu zkrachovat, a proto najal neschopné outsidery - účetní v důchodu Karličku, pubertálního textaře Mikiho, grafika Kamila a mladou manažerku. Ti vůbec nemají tušení, jak to v takové reklamce vlastně chodí. Jejich snažení se sice projevuje vytrvalým odlivem zákazníků, potom však má jedna z hloupých kampaní nečekaný úspěch a zakázky se jen hrnou. Když navíc Leo s ostatními zjistí, oč strýci opravdu jde, rozhodnou se převzít iniciativu, a to s pomocí nečekaného spojence...

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • Bulšit (2001)

    image
    Janey Briggsová nosí brýle a špinavé montérky, takže ji nikdo ve škole nemá rád. Ale skrývá se v ní skuteèná krása. Jake Wyler, pøední hráè školního fotbalového...
  • Jak milovat s D (2019)

    image
    Už jedenáctkrát v řadě dostala mladá žena kopačky. Ke své nelibosti zjišťuje, že je toto neštěstí podmíněno jejími milostnými geny.
  • Švagor je magor (2016)

    image
    Rogerova budúca žena je dokonalá, no jej brat Todd je iný prípad - a zapadnúť do novej rodiny bude poriadne uletené dobrodružstvo!
  • Slnko, seno a pár faciek (1989)

    image
    Závistlivá Miluna urobí čokoľvek, aby prekazila svadbu Blaženy s Vencom Konopníkom!
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.