Hodnotenie: 7.1/10
Užívateľské hodnotenie: 6/10

OBSAH

Seo-yeon, 28, takes the train to the South Korean countryside to visit her hospitalized mom. Having lost her smartphone on the train, she finds a phone in her mom's house. She finds a hidden basement and Young-sook's 20 year old/Nov.1999 diary when she, too, was 28. Her shaman stepmom believes her stepdaughter will become a serial killer if let out and is very cruel to her. The two 28 y.o. women start talking together on the same phone in the same house but separated by 20 years. Can Seo-yeon's dad, who died then, be saved? Can history be changed? Should it?

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • Vzkriesenie démona (2015)

    image
    Skupina mladých výzkumných pracovníků vedena Frankem a jeho snoubenkou Zoe vyvinula sérum pro pacienty ležící v bezvědomí. Získali tak něco neuvěřitelného:...
  • Únos (2012)

    image
    Sveřepý policista je na stopě sériového vraha, který sužuje Buffalo. Když zmizí jeho dcera, odhodí veškeré zábrany a nic jej nezastaví.
  • Vtelenie zla (2021)

    image
    Originální hororový thriller Zhoubné zlo je nejnovějším počinem stvořitele světa "V zajetí démonů" Jamese Wana (Aquaman, Rychle a zběsile 7). Režisér se vrací ke...
  • Purpurové rieky 2: Anjeli apokalypsy (2004)

    image
    Komisár Niemans a jeho kolega Reda musia zastaviť šialené vraždenie menovcov apoštolov...
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.