poster

Dvakrát do stejné řeky

The Man with Rain in His Shoes (1998)

Komédia, Dráma, Romantický, Fantázia | Španielsko, Francúzsko, Spojené kráľovstvo, Nemecko, Spojené štáty
Réžia: Maria Ripoll


Hodnotenie: 6.2/10
Užívateľské hodnotenie: 6.2/10
(5 hlasov)

OBSAH

Victor, velký sukničkář a herec, toho času bez angažmá, zoufale zkouší znovu získat lásku své někdejší milé, Sylvie. Ale dívku ani nenapadne se s ním usmiřovat, vždyť se zanedlouho stejně provdá za Davea Summerse. Nečekaně se setká s dvěma španělskými uklízeči, kteří tajemným způsobem dokážou otočit kolem času a dosáhnout návratu do minulosti. Tak dostane Victor druhou šanci. Navzdory tomu se Dave a Sylvia zase setkají, i když tentokrát je katalyzátorem jejich vztahu Alison, nejlepší Sylviina přítelkyně. Victor ztrátu těžce nese, ale setká se s krásnou Louise. Bude ona pro Victora tou pravou partnerkou, nebo si s ním osud opět zahrává?

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • Neodolateľná (1999)

    image
    Romantická komedie o vyhlášené restauraci, magickém krabovi, úžasných jídlech a lásce, která tentokrát opravdu prochází žaludkem.
  • Klik (2006)

    image
    Čo ak by ste mali univerzálny diaľkový ovládač... Ktorým by ste dokázali kontrolovať celý svoj vesmír?
  • Dívka snů (1997)

    image
    Dvě ztracené duše: podvodnice z LA - loutkař ze San Antonia. Spojuje je stejný sen…najít tu pravou lásku. On odcestuje do LA, aby našel ženu, která jím bude...
  • Znovu 17 (2009)

    image
    Čo by ste robili, keby vám dal život druhú šancu byť mladý? Tridsiatnik Mike si myslí, že to vie úplne presne...!:-)
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.