poster

W gli Sposi

W gli Sposi (2019)

Komédia | Spojené štáty
Réžia: Valerio Zanoli

Kde sledovať
Relácia nie je v krajine dostupná
Hodnotenie: 6.1/10

OBSAH

W Gli Sposi (Just Married) is a romantic comedy set both in Italy and the United States. The story follows the adventures of Maria, an aristocratic Italian woman who, together with her brother-in-law, travels from Milan to a small rural town in Georgia for her son's wedding. She will find herself in a reality made of people who work the fields and live a simple life. The plot develops through a series of funny situations with the villagers and the future mother-in-law, a strong woman who runs an Italian restaurant. Will love prevail in the end?

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • Rozmarné léto (1968)

    image
    V poněkud zpustlých říčních lázních na břehu řeky Orše se denně setkávají tři postarší pánové: majitel lázní Antonín Důra, sečtělý abbé Roch a major ve výslužbě...
  • Policajná akadémia 2 (1985)

    image
    Pomoc! Najhoršie policajné zložky vesmíru chcú vyčistiť kriminalitou najprežranejší okrsok sveta...
  • Made in America (1993)

    image
    Zdrcující překvapení čeká Whoopi Goldberg, když zjistí, že anonymní otec její dcery není černoch, ale běloch - obchodník s ojetými auty.
  • Z nuly hrdinom (2002)

    image
    Outsiderovi Dizzy Harrisonovi se poøád všichni posmívají a dobírají si ho. Poslední rok na škole není pro nìj nic jiného než jen palèivé utrpení. Proto se Dizzy...
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.