poster

Bad Luck

Zezowate szczęście (1960)

Komédia, Dráma | Poľsko
Réžia: Andrzej Munk

Kde sledovať
Relácia nie je v krajine dostupná
Hodnotenie: 7.5/10

OBSAH

The story is an odyssey of a little man through Poland of 1930 to 1950. It shows his attempts to cope with a changing world which seems to have no place for him. He has no consciousness of any kind but is always on the verge of turning into a more coherent human being, only to be slapped down. It begins with the hero's childhood. Then comes the first love marred by his unwilling involvement in fascict politics, him being taken for a Jew because of his nose. Later he decides to join the army to charm the girl, but arrives too late for any fighting. He is arrested by entering German troops while he dresses in officer's uniform and mistakenly sent to POW camp as an officer.

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • Hospodu vám nedáme (2006)

    image
    Když mazaní irští venkované zjistí, že jejich městečko je na prodej, osnují plány, jak vydělat peníze, aby odprodeji zabránili.
  • Kohút na víne (2011)

    image
    Německá superstar Til Schweiger napsal, zprodukoval, zrežíroval a také si zahrál v této úsměvné a dojemné komedii. Henry je nevyzpytatelný scénárista, který se...
  • Šéfka (2016)

    image
    Kdysi mocná šéfka jde do vězení za finanční podvody. Co udělá po svém propuštění?
  • Žárlivé tango (1981)

    image
    Manžel dává před radovánkami přednost dostihům. A ona to nehodlá tak nechat. Italská komedie s Monicou Vittiovou v hlavní roli. . Steno
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.