poster

Můj dárek: Vánoční speciál od Carrie Underwood

My Gift: A Christmas Special from Carrie Underwood (2020)

Hudba | Spojené štáty
Réžia: Sandra Restrepo

Hodnotenie: 7.0/10

OBSAH

Vánoční speciál se sedminásobnou držitelkou ceny Grammy Carrie Underwoodovou, která představuje své první vánoční album "My Gift". Pořad přináší řadu dojemných okamžiků z jejích vystoupení, včetně duetu s Johnem Legendem.
HBO Max šíří sváteční náladu v podobě prvního hudebního speciálu Carrie Underwoodové s názvem "Dárek: Vánoční speciál od Carrie Underwood". Zpěvačka v něm představuje nejen oblíbené tradiční hity oslavující Vánoce, které jsou časem radosti a naděje, ale také nové písně z prvního vánočního alba "My gift", vydaného letos na podzim. Speciál přináší řadu dojemných okamžiků z jejího vystoupení, včetně duetu s Johnem Legendem, s nímž zpívá "Hallelujah". John tuto originální píseň, která se objevila na albu "My Gift", napsal společně s Tobym Gadem. Divákům se také naskytne příležitost nahlédnout do zákulisí natáčení hitu "Little Drumer Boy", který Underwoodová nahrála se svým pětiletým synem Isaiahem.

Fotografie

Můj dárek: Vánoční speciál od Carrie Underwood

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • 8. míľa (2002)

    image
    Film 8 Mile není úplně autobiografickým příběhem, ale je jím volně inspirován. Na hlubší vazbě s rapovým zpěvákem Eminemem mu dodává i fakt, že v něm samotný...
  • Zvuk kovu (2019)

    image
    Hudebníci Ruben (Riz Ahmed) a Lou (Olivia Cooke) žijí společně a cestují jako kočovníci z koncertu na koncert na nekonečném americkém turné. Jejich hudba je...
  • A Kind of America 3 (2018)

    image
    The Várnai brothers are stuck in prison where they have to make a new version of East West.
  • Ladíme 2 (2015)

    image
    Barden Bellas jsou zpět! V pokračování úspěšné komedie se dívčí vokální skupina vydává na mezinárodní soutěž.
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.