Hodnotenie: 7.0/10
Užívateľské hodnotenie: 3.5/10
(2 hlasy)

OBSAH

Speciální jednotka uvězněných padouchů má za úkol získat mystický předmět. Deadshot, Harley Quinn, Bronze Tiger, kapitán Boomerang, Killer Frost a Copperhead riskují své životy, aby tento mocný artefakt našli.
V Belle Reve se něco chystá, což znamená jediné - chladná a vypočítavá vedoucí věznice Amanda Wallerová plánuje misi, kterou podstoupí jen ti zatracení. Je načase povolat do akce úderný tým padouchů, složený z ostřílených veteránů jako jsou Deadshot, Kapitán Boomerang a Harley Quinn. K těmto protřelým zločincům se přidají i nováčci Copperhead, Killer Frost a mistr bojových umění Bronze Tiger! Jelikož cílem mise je ukrást mystický předmět, díky němuž je každý ochoten riskovat život, strhující kombinace chaosu, střelby a nadpřirozených jevů je zaručena! Vydejte se na bláznivou cestu se Sebevražedným oddílem!

Fotografie

Sebevražedný oddíl: Rozpoutané pekloSebevražedný oddíl: Rozpoutané pekloSebevražedný oddíl: Rozpoutané pekloSebevražedný oddíl: Rozpoutané pekloSebevražedný oddíl: Rozpoutané pekloSebevražedný oddíl: Rozpoutané pekloSebevražedný oddíl: Rozpoutané peklo

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • Black Adam (2022)

    image
    „Black Adam" je prvním celovečerním filmem, který vypráví příběh stejnojmenného komiksového superhrdiny z univerza DC. Před pěti tisíci lety byl obdařen mocí...
  • Kyborg - Kovoví andělé (2009)

    image
    After completing a string of high-profile robberies, a group of beautiful but deadly biker girls led by the fearless Lady (Stacey Dash) collide with a bar full of...
  • Superpolicajt (1980)

    image
    Nováček ve službách policie Terrence Hill získal díky pokusům NASA mimořádné schopnosti a stal se z něj superpolicajt! Komedie v koprodukci USA-Španělsko-Itálie.
  • Kong: Ostrov lebiek (2017)

    image
    Cesta tímu vedcov za poznaním sa po vstupe na výsostné územie mocného Konga zmení na zúfalý útek z Raja, v ktorom pre človeka niet miesta.
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.