Ocena uporabnikov: 1/10

SEZONA: 1

EPIZODA: 36

POVZETEK

Fabricio se vraća u Renatin život. Ona ga posjeti u hotelu i moli da joj ne remeti plan o udaji za Alonsa. Fabricio joj kaže da bi najprije trebala dobiti rastavu od njega. Ucjenjuje je i traži pola novca koji će uzeti obitelji Ferrer. Demián vodi Fabricija u obilazak tvrtke. Fabricio mu laže da je Renata naslijedila golem imutak. Santiago preuzima novo radno mjesto i ozbiljno shvaća svoj posao. Naljuti se na Alonsa jer je zakasnio na posao nakon doručka s Lisandrom. Predbaci mu da gubi vrijeme s prijateljima. Počne prepirka i Alonso ga upita zašto se tako ponaša. Santiago mu prizna da je zaljubljen u Marielu. Mariela preporuči Julija za rad u novom Santiagovom uredu.
Originalna priča: Caridad Bravo Adams
Adaptacija i nova verzija: Antonio Abascal, Dante Hernández i Carlos Daniel González

Fotografije

Lying HeartLying HeartLying HeartLying HeartLying HeartLying HeartLying HeartLying HeartLying HeartLying Heart

Recenzije


Ni pregledov
PRIPOROčILA
  • Talenti v belem (2005)

    image
    A drama centered on the personal and professional lives of five surgical interns and their supervisors.
  • Mladi zdravniki na preizkušnji (1998)

    image
    This show is focused on a fictional clinic in Leipzig called 'Sachsenklinik' as well as its staff and patients.
  • Na Dobre I Na Zle (1999)

    image
    Polish medical drama. Real medical cases filled with twists, turns and surprises. The focus of the narrative is on the life of doctors and nurses.
  • Sodobna Družina (2009)

    image
    Ameriške družine so vseh vrst in barv. Vzorec moža, žene in povprečno 2,5 otroka je stvar preteklosti - kot je kmalu jasno v komičnem portretu iz ptičje...
TOP LISTE

TvProfil uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in funkcionalnosti spletnega mesta. Več informacij o piškotkih najdete tukaj: pravilnik zasebnosti.