POVZETEK

Svojim savetima, spontanošću i neposrednošću, voditeljka popularne emisije Nataša Pavlović osvojila je publiku svih uzrasta.
Zanimljive teme i još zanimljiviji gosti uvek obogate i začine naš svakodnevni život korisnim sitnicama koje nam olakšavaju posao u kući ali i nauče kako se hraniti i izgledati zdravo i negovano u ovom užurbanom ritmu života.
“Praktična žena” donosi u naše domove toplinu, savete za pojednostavljavanje života kroz kuhinju, jela, zabavu, praktična uputstva za negu, lepotu, zdravlje, porodicu i kuću. Za lepšu svakodnevicu tim praktičnih žena i dalje nudi brza, jednostavna i efektna rešenja za celu porodicu, kao i originalne savete namenjene i ženama, i muškarcima, a poznate ličnosti nastavljaju da se prikazuju u sasvim drugom svetlu ali i da nesebično sa auditorijumom dele svoje male tajne domaćinstva.
Ako tražite modnu inspiraciju ili praktično rešenje za kuhinju, ili želite da vežbate i da se igrate sa decom na kreativan način, "Praktična žena" će svakog radnog dana u 16.30 na Prvoj televiziji otkrivati stvari koje se mogu lako uraditi uz minimum troškova i vremena.

Fotografije

Praktična ženaPraktična ženaPraktična ženaPraktična ženaPraktična ženaPraktična ženaPraktična ženaPraktična ženaPraktična ženaPraktična ženaPraktična ženaPraktična ženaPraktična ženaPraktična ženaPraktična ženaPraktična ženaPraktična ženaPraktična žena

Recenzije


Ni pregledov
PRIPOROčILA
  • Fresh Yoga

    image
    Every day, our wonderful yoga instructor Katy takes you through a series of exercises in a fresh and dynamic style. She even helps you wind-down after your...
  • Guidos Deko Queen (2021)

    image
  • S hrano do vitkosti

    image
    Mednarodna zvezdnica, dietičarka Gillian McKeith, ve vse o tem, kaj jesti, da boste seksi. Da bi to dokazala, bo spremenila življenje trinajstih žensk. Na poti bo...
  • Време за губене

    image
TOP LISTE

TvProfil uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in funkcionalnosti spletnega mesta. Več informacij o piškotkih najdete tukaj: pravilnik zasebnosti.