poster

U istom loncu

U istom loncu (2008)

kuhanje | Hrvaška

Kje pogledati
Oddaja ni na voljo v državi

EPIZODA: 30

POVZETEK

Ponovno prikazujemo "U istom loncu", zabavni show natjecateljskog karaktera u kojem se skupine "izazivača" kuhara amatera iz raznih dijelova Hrvatske svojim receptima i umijećem suprotstavljaju dvojici profesionalnih kuhara. Zadaća kuhara profesionalaca je da od namirnica prema izboru izazivača za pobjedu moraju osmisliti originalan, ukusniji i zanimljiviji meni.
Kuhanje, predstavljanje autohtonih receptura, priče o namirnicama (izvorno hrvatskom proizvodu) i hrvatskim gastronomskim običajima tek su neki od elemenata emisije.
U prvoj emisiji protiv kuhara profesionalaca Lidije Kralj i Marka Perića kuhaju četiri dame iz mjesta Banj s otoka Pašmana.
Na posebnoj kuharskoj poziciji recept strane kuhinje priprema gost kuhar Mišel Tokić.

Fotografije

U istom loncuU istom loncuU istom loncuU istom loncuU istom loncuU istom loncu

Recenzije


Ni pregledov
PRIPOROčILA
  • Okrasa łamie przepisy

    image
  • 1001 obrok

    image
  • Fino i vino

    image
    Nova emisija o svemu finom što stvaraju vrijedni ljudi s naglaskom na domaće proizvode, ponudu ugostiteljskih i smještajnih usluga te gastronomiju i vino. Sve...
  • Bakina kuhinja (2014)

    image
    Svatko od nas ima svoja dragocjena sjećanja kad je riječ o omiljenim jelima iz kuhinja naših baka. Sigurno se i vi sjećate barem jednog omiljenog bakinog...
TOP LISTE

TvProfil uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in funkcionalnosti spletnega mesta. Več informacij o piškotkih najdete tukaj: pravilnik zasebnosti.