SEZONA: 1

EPIZODA: 2

POVZETEK

'Ples sa zvijezdama' je show koji će okupiti najveće hrvatske zvijezde koje su odlučile izaći iz zone komfora, stati uz vrhunske profesionalne plesače te se okušati u zabavnim plesnim izazovima.

Fotografije

Ples sa zvijezdamaPles sa zvijezdamaPles sa zvijezdamaPles sa zvijezdamaPles sa zvijezdamaPles sa zvijezdamaPles sa zvijezdamaPles sa zvijezdamaPles sa zvijezdamaPles sa zvijezdamaPles sa zvijezdamaPles sa zvijezdamaPles sa zvijezdamaPles sa zvijezdamaPles sa zvijezdamaPles sa zvijezdamaPles sa zvijezdamaPles sa zvijezdamaPles sa zvijezdamaPles sa zvijezdama

Recenzije


Ni pregledov
PRIPOROčILA
  • Skladiščne dražbe (2011)

    image
    Par ponuja visoke zneske, saj koleba med morebitno izjemno kupčijo za predmete dobavitelja filmskih rekvizitov in dražbo na drugem koncu mesta.
  • Border Security: Canada's Front Line (2012)

    image
    Follow the work of the men and women who protect Canada's borders.
  • Hollywood Medium with Tyler Henry (2016)

    image
    Hollywood Medium, Tyler Henry, meets with celebrities and shares messages from their departed loved ones.
  • Zmenkarije: Brez dlake na jeziku (2019)

    image
    V vsaki epizodi bodo komiki opazovali samske med zmenkarjenjem in komentirali dogajanje brez dlake na jeziku. Slišali boste komentarje, ki jih vi in vaši...
TOP LISTE

TvProfil uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in funkcionalnosti spletnega mesta. Več informacij o piškotkih najdete tukaj: pravilnik zasebnosti.