poster

Kruške i jabuke

Kruške i jabuke, kuharski dvoboj (2015)

kuhanje | Hrvaška

SEZONA: 1

EPIZODA: 14

POVZETEK

Tko bolje kuha: Marijo Čepek i Tamara Cipek, akademska glazbenica iz Zagreba (solo pjevačica u HNK) iz ekipe "Kruške" ili Nenad Posavac i Sanja Zlatar, inženjerka odjevne tehnologije iz Zagreba, ekipa "Jabuke"? To, kao i čije će se jelo pripremati u Brzoj košari - Marija Čepeka ili Nenada Posavca - odlučit će publika u studiju.
Gost kuhar je David Skoko.
Producent projekta: Denis Škorput
Urednica emisije: Ljiljana Vuglač
Urednica projekta: Snježana Nožinić

Fotografije

Kruške i jabukeKruške i jabukeKruške i jabukeKruške i jabukeKruške i jabukeKruške i jabukeKruške i jabukeKruške i jabukeKruške i jabukeKruške i jabukeKruške i jabukeKruške i jabukeKruške i jabukeKruške i jabukeKruške i jabukeKruške i jabukeKruške i jabukeKruške i jabukeKruške i jabukeKruške i jabuke

Recenzije


Ni pregledov
PRIPOROčILA
  • Gastronomad

    image
    Pametne glave kažu da je vreme jedna od najdragocenijih stvari koje imamo. Ekipa Gastronomada i Lepi Brka se sa tim u potpunosti slažu. Za poslednje četiri godine...
  • Brza kujna

    image
  • Бързо, лесно, вкусно

    image
  • Pečemo z Miljuschko

    image
    Miljuschka Witzenhausen shares her favourite recipes. Each episode Miljuschka cooks two dishes, from the most delicious main courses to tasty desserts.
TOP LISTE

TvProfil uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in funkcionalnosti spletnega mesta. Več informacij o piškotkih najdete tukaj: pravilnik zasebnosti.