SEZONA: 1

EPIZODA: 132

POVZETEK

Kučera bezuspješno pokušava objasniti Tamari situaciju s Renatom. Zoran kaže Slavenu kako mu nije jasno da je Slaven mogao biti s Andrijanom, koja je još u groznici. Ivana odlazi k Domiću po antibiotike za Andrijanu, no ne otkriva mu o čemu je riječ. Domić želi zahvaliti Karmen što je izgladila situaciju pred Kocijanom u vezi čuvanja Ivanine djece priredivši zakusku. Karmen ga s gnušanjem odbija. Krešo obeća Karli pomoć oko nekog "normalnog" posla. Tamara moli Nevenku da je stavi u suprotnu smjenu od Kučere. Vinko i Krešo se dogovore da Zoranu ništa ne spominju u vezi dokumentacije o Macanoviću koju je Vinko dobio preko poznanstva. Krešo pita Kristinu ima li ikakve šanse plasirati članak o spalionici i podzemnim vodama u "Kronici". Razvrstavajući poštu, Nevenka padne u nesvijest.

Redatelj supervizor: Branko Ivanda

Fotografije

Sve će biti dobroSve će biti dobroSve će biti dobroSve će biti dobro - Barbara NolaSve će biti dobro - Bojana Gregorić VejzovićSve će biti dobro - Damir MarkovinaSve će biti dobro - Duško ModrinićSve će biti dobro - Duško ValentićSve će biti dobro - Goran GrgićSve će biti dobro - Gorana Marin i Siniša PopovićSve će biti dobro - Kostadinka Velkovska i Duško ValentićSve će biti dobro - Petra MarojaSve će biti dobro - Željko ŠestićSve će biti dobro 01Sve će biti dobro 02

Recenzije


Ni pregledov
PRIPOROčILA
  • Villa Maria (2004)

    image
    The first-ever Croatian soap opera which follows the lives of three bourgeois families that are tied together, but even more separated by the money, love, passion...
  • Gorski reševalci (2009)

    image
    Drama series centering around team of the mountain rescue service responds to emergencies in the German Alps.
  • Reina de corazones (2014)

    image
    A mistreated girl falls desperately in love with the man of her dreams. But there are evil forces at play that threaten to keep them apart.
TOP LISTE

TvProfil uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in funkcionalnosti spletnega mesta. Več informacij o piškotkih najdete tukaj: pravilnik zasebnosti.