SEZONA: 1

EPIZODA: 17 - Herefordshire

POVZETEK

Henry in Sam v Herefordshiru odkrijeta lope, polno motorjev in nenavadnih avtožirojev, za piko na i pa sledi še najdba britanske klasike.

Fotografije

Zakopano na skednjuZakopano na skednjuZakopano na skednjuZakopano na skednjuZakopano na skednjuZakopano na skednjuZakopano na skednjuZakopano na skednjuZakopano na skednjuZakopano na skednjuZakopano na skednjuZakopano na skednjuZakopano na skednjuZakopano na skednjuZakopano na skednjuZakopano na skednjuZakopano na skednjuZakopano na skednjuZakopano na skednjuZakopano na skednju

Recenzije


Ni pregledov
PRIPOROčILA
  • Zagrebački leksikon

    image
    Znamenitosti, arhitektura, povijest, legende i predaje vezane uz Zagreb i Zagrepčane koji su obilježili povijest najvažniji je dio kojim se bavi ova emisija.
  • Fuori orario. Cose (mai) viste (1988)

    image
    An Italian tv program broadcasting films and rarities from all over the world.
  • Nerazložljivo z Williamom Shatnerjem (2019)

    image
    The show will explore the facts behind the world's most fascinating, strange and inexplicable mysteries.
  • Preizkušnje divjine (2018)

    image
    V naravi je mnogo naravnih spektaklov, eden od njih pa so gotovo migracije živali. Ne glede na to, ali živijo na kopnem, v vodi ali zraku, se morajo mnoge živali...
TOP LISTE

TvProfil uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in funkcionalnosti spletnega mesta. Več informacij o piškotkih najdete tukaj: pravilnik zasebnosti.