poster

Školski sat: Knjiga: Trojica u Trnju

Školski sat

magazin, otroci | Hrvaška
Režiser: Ivana Radovčić

POVZETEK

Danas govorimo o krimiću. Većini nas u jednom razdoblju života krimići su posebno uzbudljivi, no u Hrvatskoj nema mnogo književnika koji su se uhvatili u koštac s tim žanrom. U zapetljanu mrežu krimića već je godinama uhvaćen književnik Pavao Pavličić, a čini nam se da su u istraživanju krimića uživali i naši učenici.

Avtor: Ervin Bajuk
Voditelj: Ivan Planinić
Urednik: Sanja Nakić

Fotografije

Školski sat: Knjiga: Trojica u TrnjuŠkolski sat: Knjiga: Trojica u TrnjuŠkolski sat: Knjiga: Trojica u TrnjuŠkolski sat: Knjiga: Trojica u TrnjuŠkolski sat: Knjiga: Trojica u TrnjuŠkolski sat: Knjiga: Trojica u TrnjuŠkolski sat: Knjiga: Trojica u TrnjuŠkolski sat: Knjiga: Trojica u TrnjuŠkolski sat: Knjiga: Trojica u TrnjuŠkolski sat: Knjiga: Trojica u TrnjuŠkolski sat: Knjiga: Trojica u TrnjuŠkolski sat: Knjiga: Trojica u TrnjuŠkolski sat: Knjiga: Trojica u TrnjuŠkolski sat: Knjiga: Trojica u TrnjuŠkolski sat: Knjiga: Trojica u TrnjuŠkolski sat: Knjiga: Trojica u TrnjuŠkolski sat: Knjiga: Trojica u TrnjuŠkolski sat: Knjiga: Trojica u TrnjuŠkolski sat: Knjiga: Trojica u TrnjuŠkolski sat: Knjiga: Trojica u Trnju

Recenzije


Ni pregledov
PRIPOROčILA
TOP LISTE

TvProfil uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in funkcionalnosti spletnega mesta. Več informacij o piškotkih najdete tukaj: pravilnik zasebnosti.