POVZETEK

IN magazin svoje gledatelje vodi u Atenu, u jednu od najstarijih draguljarnica na svijetu čiji su nakit obožavale Elizabeth Taylor i Jackie Kennedy, a danas ga nose Catherine Deneuve i Scarlett Johansson. Ne propustite pogledati kakvim su se draguljima kitile holivudske zvijezde, ali i kako izgleda tradicionalni grčki nakit.
Obilježava se Svjetski dan posvojenja. U Hrvatskoj je brojka ostvarenih posvojenja poražavajuća. Tijekom ove godine samo je 85-oro djece posvojeno. No, ono što brojke o kojima se govori zapravo kriju jesu dječje sudbine. Svako dijete zaslužuje pažnju, pripadanje, ljubav - obitelji. Upravo o tome u IN magazinu ispričat će vam Žaklina i Miruna, mama i kćer koje su obitelj postale posvojenjem.
U rubrici Kuhanje je IN Ante Udovičić priprema juhu od bundeve s kozicama.

Fotografije

IN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazin

Recenzije


Ni pregledov

TvProfil uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in funkcionalnosti spletnega mesta. Več informacij o piškotkih najdete tukaj: pravilnik zasebnosti.