poster

Zdravlje na kvadrat

Zdravlje na kvadrat (2016)

lifestyle, magazin | Hrvaška

SEZONA: 1

EPIZODA: 101

POVZETEK

Kardiovaskularne bolesti glavni su uzrok smrtnosti u svijetu, ali i u Hrvatskoj. Upravo zato ekipa Zdravlja na kvadrat odlučila je saznati kako srce održati zdravim te koja je zapravo njegova uloga u našem organizmu. Kolika je uloga prehrane, tjelovježbe i drugih čimbenika u očuvanju zdravlja srca znaju stručnjaci iz Nastavnog zavoda za javno zdravstvo „Dr. Andrija Štampar.
Jeste li ikada čuli za divlji ili medvjeđi luk? Riječ je o biljci koju u prirodi možete pronaći samo 25 do 30 dana u godini, a njezina ljekovita svojstva pozitivno utječu na zdravlje srca i krvnih žila te na očuvanje imuniteta.
Danas gotovo da ne postoji osoba od koje niste čuli to da je pod velikim stresom. Stres u privatnom životu, stres na poslu.. taj famozni stres kao da je postao objašnjenje za sve bolesti današnjice. Je li zaista tako, što je stres zapravo i kako se s njime nositi zna specijalistica psihijatrije - doktorica Tihana Jendričko.
Trenerica fitnessa iz Zagreba Jelena Đorđević odabrala je nekoliko vježbi uz pomoću rekvizita koje možete izvoditi bilo kada i bilo gdje. Vježbajte zajedno s ekipom Zdravlja na kvadrat!

Fotografije

Zdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadrat

Recenzije


Ni pregledov
PRIPOROčILA
  • Taff (1995)

    image
    Različne teme iz vsakdanjega življenja.
  • Art kvart

    image
    „Art Kvart“ svake sedmice donosi najbolje i najvažnije vijesti o umjetnosti i kulturi, o umjetnicima i njihovim muzama, o sestrinstvu i drugarstvu, o znanju i...
  • puzzle (2008)

    image
  • Svako dobro (2020)

    image
    Novinar Ahmed Bradarić vodit će nas diljem Bosne i Hercegovine gdje ćemo upoznavati zanimljive, vrijedne i neobične ljude. Neki od njih su svjetski avanturisti,...
TOP LISTE

TvProfil uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in funkcionalnosti spletnega mesta. Več informacij o piškotkih najdete tukaj: pravilnik zasebnosti.