SEZONA: 1

EPIZODA: 18

POVZETEK

Na najzapadnijoj točki Hrvatske Dhruova ljestvica oduševljenja doseže najvišu točku. Najbolji okusi su ono što ga očekuje. Carpaccio od junetine i soufle od tartufa oborit će ga s nogu. Grad odlične kuhinje, povijesnih spomenika, prekrasnog mora i chef u sredini da uživa u svemu.
Proizvodnja: Mak Production

Scenarist:
Producent: Tadija Kolovrat
Voditelj: Dhruv Baker

Fotografije

Croatia's Finest by Dhruv BakerCroatia's Finest by Dhruv BakerCroatia's Finest by Dhruv BakerCroatia's Finest by Dhruv BakerCroatia's Finest by Dhruv BakerCroatia's Finest by Dhruv BakerCroatia's Finest by Dhruv BakerCroatia's Finest by Dhruv BakerCroatia's Finest by Dhruv BakerCroatia's Finest by Dhruv BakerCroatia's Finest by Dhruv BakerCroatia's Finest by Dhruv BakerCroatia's Finest by Dhruv BakerCroatia's Finest by Dhruv BakerCroatia's Finest by Dhruv BakerCroatia's Finest by Dhruv BakerCroatia's Finest by Dhruv BakerCroatia's Finest by Dhruv BakerCroatia's Finest by Dhruv Baker

Recenzije


Ni pregledov

TvProfil uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in funkcionalnosti spletnega mesta. Več informacij o piškotkih najdete tukaj: pravilnik zasebnosti.