poster

Vino istine

Una buona stagione (2014)

drama | Italija

Kje pogledati
Oddaja ni na voljo v državi

SEZONA: 1

EPIZODA: 4

POVZETEK

Zahvaljujući Guidu, starom Andreinu prijatelju koji je oduvijek zaljubljen u Silviju, društvo Santangelo uspijeva prodati vino novello i isplatiti radnicima plaće. No ovdje problemima nije kraj.
Andrea jedini primjećuje da vino, plod posljednje berbe i jedino što je Mascijevima ostalo, loše fermentira i da bi se moglo pokvariti. Zbog toga, potaknut Nerijevim riječima, odlučuje slijediti vlastiti poziv i ostvariti san svojeg brata Riccarda. Ta vijest razveseli Nerija i Michela, ali ne i Emmu koja se brine da bi i njezina sina mogla preuzeti ista opsesija.
Zabrinut je i Jacopo koji, u strahu da do prodaje na kraju neće doći, ojačava svoje gnusno savezništvo s Olgom von Brurer.
Za to vrijeme se između Nerija i Elisabette, obiteljske prijateljice Mascijevih, rađa uzajamna naklonost dok Marianne sve jače privlači Andrea koji joj ne može uzvratiti osjećaje. Njegovo srce bije za drugu ženu. Silvia je njegova ljubav. Zbog nje je pobjegao i toliko dugo izbivao, a na kraju krajeva, radi nje se i vratio.
No Silvia to ne može prihvatiti.

Fotografije

Vino istineVino istineVino istineVino istineVino istineVino istineVino istineVino istineVino istineVino istineVino istineVino istineVino istineVino istineVino istine

Recenzije


Ni pregledov

TvProfil uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in funkcionalnosti spletnega mesta. Več informacij o piškotkih najdete tukaj: pravilnik zasebnosti.