poster

Životne priče

STRAIGHT UP (1996)

drama, družinski | Kanada

Ocena uporabnikov: 9.7/10
(3 glasov)

SEZONA: 1

EPIZODA: 1

POVZETEK

Straight Up je popularna kanadska serija za mlade koja se prikazivala od 1996. do 1998. godine. Iako je snimljeno samo 13 epizoda (2 sezone), kritika je hvalila seriju, a dobro ju je prihvatila i mlada publika, pa je snimljen i spin-off u kojem dvojica likova nastavljaju priču kao DJ-evi na radijskoj postaji u kampusu.
Smještena u Toronto, serija se na duhovit način bavi uobičajenim problemima gradskih tinejdžera. Prvih nekoliko epizoda zasebne su priče, a kasnije su epizode povezane kontinuiranom pričom.
Serija je nagrađena s tri nagrade Gemini - 1997. Jerry Ciccoritti za najbolju režiju humoristične serije (za epizodu Small Bang Theory - za istu je epizodu nominiran i montažer James Bredin), 1998. Sarah Polley nagrađena je kao najbolja glumica u seriji za mlade, a Jerry Ciccoritti ponovno za režiju, uz još nekoliko nominacija u različitim kategorijama (serija u cjelini, gluma, scenarij, zvuk).

Recenzije


Ni pregledov

TvProfil uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in funkcionalnosti spletnega mesta. Več informacij o piškotkih najdete tukaj: pravilnik zasebnosti.