Ocena uporabnikov: 6.5/10
(2 glasov)

SEZONA: 1

EPIZODA: 69

POVZETEK

Iná ispriča Ani kako je Eva potajno odvela Júliju u reklamnu agenciju. Pokaže joj reklamu na kojoj je Júlia i Ana je ponosna na kćer. Manuela i Rodrigo je vode doktoru i otkriju da ima simptome žutice. Iná u kartama vidi da će se Ana i Manuela ponovno zbližiti. Júlia moli Manuelu i Rodriga da spavaju s njom. Sutradan Rodrigo otvori vrata i ugleda Gabriela. Manuela objasni Gabrielovu situaciju s Júlijom i on je shvati. Júlia odlazi na pretrage i dijagnosticiraju joj teški hepatitis. Júlia završi u bolnici. Rodrigo odlazi Inái i govori Ani što se dogodilo te Ana brzo odlazi u bolnicu. Cícero odlazi Suzani kako bi razgovarali o svom braku. Nakon nekoliko dana Júlijino stanje se pogorša. Potrebna joj je transplantacija jetre. Manuela i Eva su kompatibilne s njom. Cris odlazi Lourençu i moli ga da pričuva Tiaga. Ana odlazi Evi i zamoli je da bude Júlijina donorica. Eva pristaje. Sofiji se jave dva bivša Anina pokrovitelja. Júlia moli Rodriga i Anu da spavaju s njom u bolnici. Manuelu odaberu za donoricu zbog njezinih godina.

Fotografije

Život teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče dalje

Recenzije


Ni pregledov
PRIPOROčILA
  • Letovišče (2019)

    image
    Jane Austen's unfinished last novel comes vividly to life in this bold and brilliant adaptation. Sanditon's a place that's changing fast. This once sleepy fishing...
  • Talenti v belem (2005)

    image
    A drama centered on the personal and professional lives of five surgical interns and their supervisors.
  • Mladi zdravniki na preizkušnji (1998)

    image
    This show is focused on a fictional clinic in Leipzig called 'Sachsenklinik' as well as its staff and patients.
  • Rosamunde Pilcher (1993)

    image
    A series of television movies based on the works of Rosamunde Pilcher, a popular British writer of romance novels and short stories.
TOP LISTE

TvProfil uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in funkcionalnosti spletnega mesta. Več informacij o piškotkih najdete tukaj: pravilnik zasebnosti.