poster

Život teče dalje

A VIDA DA GENTE (2011)

drama, Romantični | Brazilija
Režiser: Jayme Monjardim

Ocena uporabnikov: 10/10

SEZONA: 1

EPIZODA: 68

POVZETEK

Lúcio namjerava otići u London kako bi se udaljio od Ane. Lourenço dolazi po Tiaga kako bi izašli, što uzruja Jonasa. Jonas se svađa s Cris i ponižava je, a ona uplakana moli Matiasa da joj pravi društvo. Kad se Jonas vrati kući po mobitel uhvati Cristiane i Matiasa kako se ljube te izbaci Cristiane iz kuće. Lourenço se iznenadi kada to sazna, a ona moli Lourença da Tiago bude kod njega dok ona ne nađe smještaj. Matias odlazi Loreni, kaže joj da je dobio otkaz jer je poljubio Cristiane, a ona ga otjera i vrati mu prsten. Suzana odlazi Cíceru kako bi razgovarali, ali on je odbija, te ona odlazi. Cléber se sastaje s Cristiane u Jonasovo ime i nudi joj sporazum. Ona se uznemiri kada pročita to što joj Jonas nudi. Nakon nekoliko dana Cristiane nazove Lourença da dovede Tiaga na njezinu novu adresu. Šetajući s Júlijom, Lúcio sazna da je Júlia bila na fotografiranju. Manuela potom otkrije da ju je Eva odvela u reklamnu agenciju bez Anina dopuštenja. Manuela i Rodrigo odlaze u Gramado kako bi razgovarali s Evom. Kad Iná sazna što je Eva učinila s Júlijom, izbaci Evu iz kuće.

Fotografije

Život teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče dalje

Recenzije


Ni pregledov
PRIPOROčILA
  • Talenti v belem (2005)

    image
    A drama centered on the personal and professional lives of five surgical interns and their supervisors.
  • Letovišče (2019)

    image
    Jane Austen's unfinished last novel comes vividly to life in this bold and brilliant adaptation. Sanditon's a place that's changing fast. This once sleepy fishing...
  • Mladi zdravniki na preizkušnji (1998)

    image
    This show is focused on a fictional clinic in Leipzig called 'Sachsenklinik' as well as its staff and patients.
  • Rosamunde Pilcher (1993)

    image
    A series of television movies based on the works of Rosamunde Pilcher, a popular British writer of romance novels and short stories.
TOP LISTE

TvProfil uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in funkcionalnosti spletnega mesta. Več informacij o piškotkih najdete tukaj: pravilnik zasebnosti.