poster

Život teče dalje

A VIDA DA GENTE (2011)

drama, Romantični | Brazilija
Režiser: Jayme Monjardim

SEZONA: 1

EPIZODA: 64

POVZETEK

Sofia pobijedi Cecíliju na teniskom turniru i zahvali Ani na tome. Tijekom večere Cecília se ispričava Vitóriji zbog poraza, ali Vitória ne prihvaća ispriku. Marcos i Dora slave Sofijinu pobjedu. Gabriel razgovara s Maneulom o njezinom blogu i ona mu objašnjava zašto se udaljila od sestre. Lourenço moli Lorenu da bude njegova svjedokinja na suđenju u vezi s Tiagom i ona pristane. Suzana Renatu daruje mobitel, a Renato kaže da bi bilo bolje da prestanu surađivati. Suzana mu govori o svojim bračni problemima. Nanda dobije vrućicu, a Francisco se brine o njoj. Lúcio savjetuje Ani da ode Manueli i osobno je pozove na vjenčanje. Lourenço moli Rodriga da ode s njim k Jonasu kako bi potajno vidio Tiaga. Alice govori Suzani da ne prihvaća njezinu vezu s Renatom. Olívia uzima Sofiji prsten koji joj je dao Miguel. Manuela posjeti Nandu i govori joj o Rodrigu. Nanda optuži Anu da je uništila Rodrigov i Manuelin život. Sofija primijeti da nema Miguelova prstena. Ana odlazi Manueli da je pozove na vjenčanje, ali njihov susret se pretvori u mučan razgovor.

Fotografije

Život teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče dalje

Recenzije


Ni pregledov
PRIPOROčILA
  • Talenti v belem (2005)

    image
    A drama centered on the personal and professional lives of five surgical interns and their supervisors.
  • Letovišče (2019)

    image
    Jane Austen's unfinished last novel comes vividly to life in this bold and brilliant adaptation. Sanditon's a place that's changing fast. This once sleepy fishing...
  • Mladi zdravniki na preizkušnji (1998)

    image
    This show is focused on a fictional clinic in Leipzig called 'Sachsenklinik' as well as its staff and patients.
  • Rosamunde Pilcher (1993)

    image
    A series of television movies based on the works of Rosamunde Pilcher, a popular British writer of romance novels and short stories.
TOP LISTE

TvProfil uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in funkcionalnosti spletnega mesta. Več informacij o piškotkih najdete tukaj: pravilnik zasebnosti.