poster

Život teče dalje

A VIDA DA GENTE (2011)

drama, Romantični | Brazilija
Režiser: Jayme Monjardim

SEZONA: 1

EPIZODA: 62

POVZETEK

Rodrigo se ne obazire na ono što mu Ana govori, nego ide po Júliju. Nazove Nandu i dogovori se s njom da će skupa navečer izaći kako bi razbistrio glavu. Manuela priprema ručak za Gabriela. Lorena moli Matiasa da i dalje radi kod Jonasa kako bi mogli pratiti što se zbiva s Tiagom. Rodrigo kod Manuele upozna Gabriela. Cléber kaže Jonasu da je sudac zatražio Tiagovu DNK pretragu. Marcos moli Doru novac, ali ona se uznemiri i ne želi mu pozajmiti. Nanda govori Manueli da je Rodrigo previše popio, a da je svemu razlog Anina udaja za Lúcija. Ana kaže Júliji da će se udati za Lúcija. Gabriel pokušava razgovarati s Manuelom o obitelji, ali ona izbjegava taj razgovor. Eva ima svoje planove u vezi s Aninom udajom. Jonas i Cris vode Tiaga na DNK pretragu. Renato pokaže Suzani knjigu. Suzana je silno ganuta i kaže Cíceru da ju je dobila od prijateljice. Cecília i Sofia treniraju za turnir u Gramadu. Sofia pozove Anu na ručak s njom i sestrama. Ana kaže Alice da se Manuela još nije oporavila od rastave od Rodriga. Vitória odlazi po Bárbaru i uznemiri se kada ugleda kćeri s Alice.

Fotografije

Život teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče dalje

Recenzije


Ni pregledov
PRIPOROčILA
  • Letovišče (2019)

    image
    Jane Austen's unfinished last novel comes vividly to life in this bold and brilliant adaptation. Sanditon's a place that's changing fast. This once sleepy fishing...
  • Talenti v belem (2005)

    image
    A drama centered on the personal and professional lives of five surgical interns and their supervisors.
  • Mladi zdravniki na preizkušnji (1998)

    image
    This show is focused on a fictional clinic in Leipzig called 'Sachsenklinik' as well as its staff and patients.
  • Rosamunde Pilcher (1993)

    image
    A series of television movies based on the works of Rosamunde Pilcher, a popular British writer of romance novels and short stories.
TOP LISTE

TvProfil uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in funkcionalnosti spletnega mesta. Več informacij o piškotkih najdete tukaj: pravilnik zasebnosti.