poster

Život teče dalje

A VIDA DA GENTE (2011)

drama, Romantični | Brazilija
Režiser: Jayme Monjardim

SEZONA: 1

EPIZODA: 57

POVZETEK

Ana govori Sofiji o Alice i Sofia pristane upoznati polusestru. Sofia odlazi Marcosu i ispriča mu o otkriću polusestre. Ana kaže Alice da je Sofia želi upoznati, što Alice razveseli. Ana moli Alice pomoć kako bi se ponovno zbližila s Manuelom. Renato i Suzana razgovaraju o vrtlarskom katalogu i lijepo surađuju. Alice posjeti Manuelu i pokušava razgovarati o Ani, ali Manuela ne dopušta da otvore tu temu. Lúcio i Ana izađu skupa i razgovaraju o tenisu. Cris vodi Matiasa u salon za uljepšavanje i prisili ga da obrije brkove. Rodrigo i Manuela se sastanu pred Júlijinom školom i saznaju da je ona opet ona stara Júlia. Ana odlazi po Júliju kako bi malo izašle, a Manuela je hladno dočekuje. Laura se vraća s putovanja i prekida vezu s Lúcijom kako bi opet otputovala na dvije godine. Júlia prvi put kaže Ani mama. Rodrigo kaže Manueli da napušta restoran i da će se posvetiti arhitekturi. Rodrigo odlazi po Júliju i zasmeta mu kad mu ona kaže da je bila u šetnji s Lúciom i Anom. Na turniru igraju Cecília i Sofia. Sofia je nemirna jer zna da igra potiv mame.

Fotografije

Život teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče dalje

Recenzije


Ni pregledov
PRIPOROčILA
  • Letovišče (2019)

    image
    Jane Austen's unfinished last novel comes vividly to life in this bold and brilliant adaptation. Sanditon's a place that's changing fast. This once sleepy fishing...
  • Talenti v belem (2005)

    image
    A drama centered on the personal and professional lives of five surgical interns and their supervisors.
  • Mladi zdravniki na preizkušnji (1998)

    image
    This show is focused on a fictional clinic in Leipzig called 'Sachsenklinik' as well as its staff and patients.
  • Rosamunde Pilcher (1993)

    image
    A series of television movies based on the works of Rosamunde Pilcher, a popular British writer of romance novels and short stories.
TOP LISTE

TvProfil uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in funkcionalnosti spletnega mesta. Več informacij o piškotkih najdete tukaj: pravilnik zasebnosti.