poster

Život teče dalje

A VIDA DA GENTE (2011)

drama, Romantični | Brazilija
Režiser: Jayme Monjardim

Ocena uporabnikov: 2/10

SEZONA: 1

EPIZODA: 55

POVZETEK

Lúcio kaže Ceini da ga je dirnulo Anino pojavljivanje na TV. Júlia moli Anu da pozove Lúcija da izađu. Vitória odlazi Sofiji kako bi je pitala zašto je Ana njezina trenerica. Iná odlazi Álvaru kako bi mu se ispričala za onaj nemili događaj s Laudelinom. Álvaro je moli da mu gleda u karte, a ona kaže da ne bi trebao ulaziti u posao jer bi to za njega bilo štetno. On joj je zahvalan na tom upozorenju i kaže da bi salon opet trebao biti mjesto za plesnjake. Evi nije drago što Ana trenira Sofiju i zbog toga se s njom posvađa. Vitória i Cecília razgovaraju o tome kako će poraziti Sofiju na turniru. Lourenço odlazi na Tiagovu nogometnu utakmicu i ponosan je na sinovu igru. Manuela javi Rodrigu da će se vratiti u Porto Alegre. Rodrigo joj kaže da se vrati u njegovu kuću, a on će naći neki stan. Marcos s Dorom slavi prodaju prvog aranžmana u svojoj agenciji. Suzana odlazi Renatu i ponudi mu posao. Laura javi Lúciju da će otputovati kao volonterka na Haiti. Rodrigo govori Júliji da će Manuela opet živjeti s njom i Júlia se veseli. Lúcio vozi Lauru na aerodrom i njih se dvoje oproste. Alice moli Anu pomoć kako bi se zbližila sa Sofijom. Jonas vidi Tiagovu sliku s Lourençom i uznemiri se.

Fotografije

Život teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče dalje

Recenzije


Ni pregledov
PRIPOROčILA
  • Mladi zdravniki na preizkušnji (1998)

    image
    This show is focused on a fictional clinic in Leipzig called 'Sachsenklinik' as well as its staff and patients.
  • Talenti v belem (2005)

    image
    A drama centered on the personal and professional lives of five surgical interns and their supervisors.
  • Letovišče (2019)

    image
    Jane Austen's unfinished last novel comes vividly to life in this bold and brilliant adaptation. Sanditon's a place that's changing fast. This once sleepy fishing...
  • Rosamunde Pilcher (1993)

    image
    A series of television movies based on the works of Rosamunde Pilcher, a popular British writer of romance novels and short stories.
TOP LISTE

TvProfil uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in funkcionalnosti spletnega mesta. Več informacij o piškotkih najdete tukaj: pravilnik zasebnosti.