poster

Život teče dalje

A VIDA DA GENTE (2011)

drama, Romantični | Brazilija
Režiser: Jayme Monjardim

SEZONA: 1

EPIZODA: 48

POVZETEK

Ana kaže Lúciju da je u vezi s Rodrigom i daje otkaz u udruzi. Laudelino i Iná odlaze specijalistu. Jonas kupuje dar za Ângelin rođendan. Rodrigo vodi Anu u teniski klub i govori joj da može podučavati djecu. Rodrigo i Ana vode Júliju na ručak, objasne joj da su skupa, ali Júlia nije baš oduševljena. Miguel savjetuje Sofiji da se vrati tenisu. Ana priprema životopis kako bi ga predala nekoj teniskoj školi. Lúcio se nađe s nekadašnjom kolegicom s fakulteta, Laurom. Sofia moli Marcosa novac za knjige, ali on nema. Ana se zaposli u teniskoj školi, a Rodrigo je vodi da pogleda stan koji bi unajmili. Renato sluša razgovor kolega s posla o njemu. Rodrigo kaže kćeri da će Ana živjeti u blizini, ali djevojčica pita za Manuelu. Jonas sanja Ângelu. Bárbara govori Marcosu i Dori da Vitória izlazi s Marianom. Nanda susretne Lourença na ulici i kaže mu da je Celina trudna. Celina potiče Lúcija da se zbliži s Laurom. Lourenço odlazi Celini i zamoli je da razgovaraju o njezinom djetetu. Rodrigo kaže Manueli da je zaljubljen u Anu.

Fotografije

Život teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče dalje

Recenzije


Ni pregledov
PRIPOROčILA
  • Talenti v belem (2005)

    image
    A drama centered on the personal and professional lives of five surgical interns and their supervisors.
  • Letovišče (2019)

    image
    Jane Austen's unfinished last novel comes vividly to life in this bold and brilliant adaptation. Sanditon's a place that's changing fast. This once sleepy fishing...
  • Mladi zdravniki na preizkušnji (1998)

    image
    This show is focused on a fictional clinic in Leipzig called 'Sachsenklinik' as well as its staff and patients.
  • Rosamunde Pilcher (1993)

    image
    A series of television movies based on the works of Rosamunde Pilcher, a popular British writer of romance novels and short stories.
TOP LISTE

TvProfil uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in funkcionalnosti spletnega mesta. Več informacij o piškotkih najdete tukaj: pravilnik zasebnosti.