Ocena uporabnikov: 8/10

SEZONA: 1

EPIZODA: 42

POVZETEK

Manuela nervozno izlazi iz Evinog stana. Rodrigo pokušava razgovarati s njom, ali ona ulazi u auto i odlazi. Eva kaže Ani da je Manuela ponudila pomoć i dogovorila susret jer je sigurno sumnjičava zbog nečega. Manuela se pakira i odlazi baki. Cícero govori Alice da Renatu nije našao posao. Marcos pokušava razgovarati sa šefom o novim idejama, ali njegove ideje nisu prihvaćene. Ana odlazi Rodrigu i sazna da je Manuela otišla baki. Uplakana Manuela ispriča baki Rodrigovu i Aninu prijevaru. Ana moli Alice da je odveze u Gramado. Rodrigo potraži Lourença i ispriča se zbog onoga što je rekao u prošlom posjetu. Bárbara dolazi Dorinoj kući sa stvarima i nastane problem s prostorom. Ana pokušava razgovarati s Manuelom, ali sestra je ne želi primiti. Júliji nedostaje Manuela. Ana javi Evi da neće ići u SAD dok ne riješi problem s Manuelom. Rodrigo želi razgovarati s Manuelom, a ona ga zamoli da je pričeka kod kuće kako bi razgovarali sa kćeri o rastavi.

Fotografije

Život teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče dalje

Recenzije


Ni pregledov
PRIPOROčILA
  • Talenti v belem (2005)

    image
    A drama centered on the personal and professional lives of five surgical interns and their supervisors.
  • Letovišče (2019)

    image
    Jane Austen's unfinished last novel comes vividly to life in this bold and brilliant adaptation. Sanditon's a place that's changing fast. This once sleepy fishing...
  • Mladi zdravniki na preizkušnji (1998)

    image
    This show is focused on a fictional clinic in Leipzig called 'Sachsenklinik' as well as its staff and patients.
  • Rosamunde Pilcher (1993)

    image
    A series of television movies based on the works of Rosamunde Pilcher, a popular British writer of romance novels and short stories.
TOP LISTE

TvProfil uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in funkcionalnosti spletnega mesta. Več informacij o piškotkih najdete tukaj: pravilnik zasebnosti.