poster

Život teče dalje

A VIDA DA GENTE (2011)

drama, Romantični | Brazilija
Režiser: Jayme Monjardim

SEZONA: 1

EPIZODA: 38

POVZETEK

Ana je nemirna zbog poljupca s Rodrigom, te brzo izlazi iz auta. Sofia pobjeđuje u teniskom meču, ali majka je kritizira. Celina veselo govori o muškarcu kojeg je upoznala na internetu, a Nanda je moli da bude oprezna. Manuela primijeti da je Rodrigo odsutan mislima i pita ga što se događa. Jonas moli tajnicu da kupi dar za Cris. Jonas predaje dar Cris, a ona se uznemiri kada shvati da je i lani dobila isti takav nakit. Ana otkaže susret s Lúciom. Eva joj kupi haljinu u kojoj će izaći s Lúciom, što Anu naljuti. Eva zamoli Lúcija da bude strpljiv s Anom. Celina dogovori susret s virtualnim momkom. Manuela zamoli baku da zaviri u tarot karte, ali baka odbija. Sofia se priprema za meč. Nazove Marcosa i kaže mu da ima tremu. On se preselio Dori. Rodrigo se povjeri stricu da i dalje voli Anu. Celina dolazi u restoran u kojem bi se trebala naći s muškarcem s interneta, a onda shvati da je to Lourenço.

Fotografije

Život teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče dalje

Recenzije


Ni pregledov
PRIPOROčILA
  • Talenti v belem (2005)

    image
    A drama centered on the personal and professional lives of five surgical interns and their supervisors.
  • Letovišče (2019)

    image
    Jane Austen's unfinished last novel comes vividly to life in this bold and brilliant adaptation. Sanditon's a place that's changing fast. This once sleepy fishing...
  • Mladi zdravniki na preizkušnji (1998)

    image
    This show is focused on a fictional clinic in Leipzig called 'Sachsenklinik' as well as its staff and patients.
  • Rosamunde Pilcher (1993)

    image
    A series of television movies based on the works of Rosamunde Pilcher, a popular British writer of romance novels and short stories.
TOP LISTE

TvProfil uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in funkcionalnosti spletnega mesta. Več informacij o piškotkih najdete tukaj: pravilnik zasebnosti.