Ocena uporabnikov: 6/10
(3 glasov)

SEZONA: 1

EPIZODA: 34

POVZETEK

Nanda savjetuje Rodrigu da ulaže u svoj odnos s Manuelom i zaboravi Anu. Lúcio i Ana večeraju i dogovore se da će ona raditi u udruzi. Rodrigo dolazi kući kasno i kaže Manueli da za vikend odlaze na put. Ana priča Evi o svom susretu s Lúciom i o radu u udruzi, što Evu uznemiri. Manuela kaže Ani da putuje, a Ana je zamoli da dotle čuva Júliju. Celina kaže Dori da je svekrva opet ušla u Arturov stan. Manuela pita Júliju s kime bi htjela biti dok je ona na putu, a Júlia zamoli da bude s Anom. Francisco vodi prijateljicu k sebi kako bi učili. Júlia odlazi Aninoj kući. Eva kaže Júliji da će živjeti kod Ane, a Júlia se uplaši i više ne može zaspati. Marcos zaprosi Doru. Ana vodi Júliju u šetnju, ali djevojčica samo zaziva Manuelu. Ana nazove Manuelu koja se zabrine. Nanda kaže Luiju da se Franciscu sviđa prijateljica iz razreda. Manuela se odluči vratiti s puta zbog Júlije. Manuela stiže, a Júlia je zamoli da je nikad više ne ostavlja kod Ane, što Anu rastuži.

Fotografije

Život teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče dalje

Recenzije


Ni pregledov
PRIPOROčILA
  • Rosamunde Pilcher (1993)

    image
    A series of television movies based on the works of Rosamunde Pilcher, a popular British writer of romance novels and short stories.
  • Letovišče (2019)

    image
    Jane Austen's unfinished last novel comes vividly to life in this bold and brilliant adaptation. Sanditon's a place that's changing fast. This once sleepy fishing...
  • Inga Lindström (2004)

    image
    Stories of heroines and heroes - it's all about love and the sometimes bumpy road to it. The secret protagonist is the incomparably beautiful Swedish landscape.
  • Talenti v belem (2005)

    image
    A drama centered on the personal and professional lives of five surgical interns and their supervisors.
TOP LISTE

TvProfil uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in funkcionalnosti spletnega mesta. Več informacij o piškotkih najdete tukaj: pravilnik zasebnosti.