poster

Život teče dalje

A VIDA DA GENTE (2011)

drama, Romantični | Brazilija
Režiser: Jayme Monjardim

Ocena uporabnikov: 10/10

SEZONA: 1

EPIZODA: 33

POVZETEK

Júlia moli Manuelu da pozove Anu na ručak. Francisco izostaje s nastave jer ne vidi dobro s naočalama, a Nanda mu se ponudi kupiti nove. Manuela pozove Anu da se sastanu, ali Ana je zamoli da dopusti da izađe sama sa kćeri. Manuela kaže baki da je njezin odnos s Rodrigom postao napet. Ana posjeti Lúcija u udruzi. On je pozove na izlazak i ona pristane. Miguel i Sofia treniraju, a poslije i razgovaraju. Ana provodi dan s kćeri u zabavnom parku. Kaže Manueli da će izaći s Lúciom. Celina govori Dori o Arturovoj mami. Jonas odlazi Tiagovom liječniku, ali ne uspije razgovarati s njim. Manuela kaže Rodrigu da se Lúcio interesira za Anu. Rodrigo se zamisli. Ana vodi Júliju svojoj kući. Eva ugleda dijete u dnevnom boravku. Alice odlazi s Renatom u Gramadao da upozna tatinog nekadašnjeg prijatelja. Rodrigo promatra Anu kako izlazi s Lúciom.

Fotografije

Život teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče dalje

Recenzije


Ni pregledov
PRIPOROčILA
  • Mladi zdravniki na preizkušnji (1998)

    image
    This show is focused on a fictional clinic in Leipzig called 'Sachsenklinik' as well as its staff and patients.
  • Talenti v belem (2005)

    image
    A drama centered on the personal and professional lives of five surgical interns and their supervisors.
  • Letovišče (2019)

    image
    Jane Austen's unfinished last novel comes vividly to life in this bold and brilliant adaptation. Sanditon's a place that's changing fast. This once sleepy fishing...
  • Rosamunde Pilcher (1993)

    image
    A series of television movies based on the works of Rosamunde Pilcher, a popular British writer of romance novels and short stories.
TOP LISTE

TvProfil uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in funkcionalnosti spletnega mesta. Več informacij o piškotkih najdete tukaj: pravilnik zasebnosti.